Rövid ismertetés
Betűszó: TrainSME
Cím: innovative vocational Training approaches in Small and Micro Enterprises - Mikro és kisvállalkozók, innovatív szakoktatási megközelítése
Projekt időtartama: 2004. október 1 – 2007. március 31. (30 hónap)
Rövid leírás: A “TrainSME” célkitűzése a mikro és kisvállalkozások szakoktatási rendszerének fejlesztése. A projekt eszközöket dolgoz ki és alkalmaz a szakoktatási igények felméréséhez a kis és különösen a mikro vállalkozások esetében és mintákat olyan oktatási programok kialakításához amelyek találkoznak az alkalmazottak és a vállalkozások igényeihez és amelyeket innovatív eljárások támogatnak. A projekt eredményeként felmérő eszközök (Honlap, Cd) és egy kompendium jön létre, a szakoktatási igények felmérésére és az új eszközök alkalmazására a kis és mikrovállalkozások esetében.
Célcsoportok: A TrainSME a kis (< 50 alkalmazott) és különösen a mikrovállalkozásokra (< 10 alkalmazott) sajátságos helyzetére összpontosít.
Elsődleges célcsoport: A kis és mikrovállalkozások vezetői/tulajdonosai
Másodlagos célcsoport: oktatók és képzőintézmények
Indirekt célcsoport: A létező oktatási programok minden haszonélvezője, mindenki aki képzésben részesül (alkalmazottak ugyanúgy, mint munkaadók)
Támogatás: A TrainSME projekt az Európai Bizottság anyagi támogatását élvezi.
Támogató szervezetek:
Kapcsolat: info@trainsme.net vagy vegye fel a kapcsolatot országában a helyi projekt partnerekkel © 2005, TrainSME
english german czech greek finnish bulgarian